Beste bezoeker,

Schrijf je nu in voor de tips en weetjes over groslijsten

Page content

Software voor groslijsten en prestatiemeten

Waarom software voor groslijsten en prestatiemeten?

Met speciaal voor overheden ontwikkelde software is het mogelijk om prestatiemetingen te koppelen aan bedrijven, groslijsten en een specifieke selectiesystematiek. Zo kunnen overheden gemakkelijk aannemers of ingenieursbureaus selecteren en ligt de motivatie voor de selectie vast. Daarmee voldoen overheden aan de verplichting uit de Aanbestedingswet 2016 om de selectie voor onderhandse opdrachten te motiveren. Door prestatiemetingen te automatiseren, voorkomen we dat er verkeerde versies worden gebruikt en dat er fouten in formulieren zitten. Ook heeft een gemeente, waterschap of provincie altijd een compleet en actueel overzicht van alle prestatiemetingen.

We werken samen met CROW om voor klanten de Past Performance database te koppelen aan een specifieke selectie-systematiek.

Dagelijks automatiseren we de meest uiteenlopende groslijst-systematieken en prestatiemetingen, inmiddels voor 10-tallen overheden. Per jaar worden er met onze software meer dan 1000 prestatiemetingen en audits gedaan.

In de afgelopen 3 jaar groeide ons bedrijf van eenmanszaak naar BV met een vast team dat doorlopend bezig is met de doorontwikkeling van het platform. Inmiddels zijn wij marktleider in Nederland op het gebied van het ontwikkelen en automatiseren van groslijstsystematieken.

De afgelopen jaren ontwikkelden en automatiseerden wij groslijstsystematieken voor onderstaande overheden:
697_info_logoZoobhruIsDZqqfvxfJsLDordrecht-wk17 koninginnedag.inddZonpcyyIEGemeente-Veenendaal

 

Gemeente-almere1-500x281

merk-eindhovenLogo-Overbetuwe-300x125
stcrt-2015-41038-1368-header-52cee44937650a1e67dfef2b5f994785-Gemeente_Zaanstad-500x281
logohhnk

 Provincie-Noord-Holland-300x62